oktober 9, 2016

Over Mij

Wie ik ben

Mijn naam is Dominique van der Tas. Ik kan vanuit vele oogpunten vertellen wie ik ben. Zo ben ik bijvoorbeeld moeder van drie geweldige jongens. Wat voor jullie vooral van belang is om te weten, is dat ik oprecht geïnteresseerd ben in mensen en dat het mijn passie is om een ieder die daar voor openstaat een stap vooruit te helpen in haar of zijn (werkzame) leven. Ons leven kent verschillende fases en tijdens elk van deze fases zijn er wel eens momenten dat je wat hulp kunt gebruiken, zodat je weer verder kunt.

Ontdekkingsreis

Tot mijn 40-ste jaar heb ik niet heel bewust aan een toekomstplan gewerkt. Ik was vooral een ‘go with the flow-type’ en liet mij meevoeren op elke golf die langskwam en heb veel verschillende werkzaamheden gedaan. Het leven was voor mij een grote ontdekkingsreis en ik was overal even nieuwsgierig naar en maakte mijn keuzes op basis van… ‘ik heb niets te verliezen.’ Echter verloor ik wel wat in de waan van de dag …. namelijk mijzelf.

Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf 2010 heb ik verschillende hbo-opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie en coaching. De combinatie van werk, gezin en opleiding viel zwaar en ik ging regelmatig de grenzen van mijn belastbaarheid voorbij. Maar hé, ik had een doel voor ogen en ik ben een doorzetter als ik echt iets wil, dus ging ik gestaag door waar ik mee bezig was. In die jaren heb ik veel kennis vergaard en ervaring opgedaan. Echter begon mijn energiepeil behoorlijk te zakken en kreeg ik allerlei vage klachten. Ach ja, ouderdom komt met gebreken werd mij verteld. Totdat verschillende negatieve stressfactoren mijn 'accu' volledig leegtrokken en ik totaal uitgeput en nagenoeg opgebrand thuis kwam te zitten. Ik had niet (voldoende) tijd genomen om regelmatig bij te tanken en had zeker niet geluisterd naar mijn lichaam die genoeg signalen had afgegeven. Ik was alleen nog maar hard aan het werk en meer aan het overleven dan aan het leven.

Persoonlijke groei

Gelukkig heeft mijn opleiding tot psychodynamisch coach mij veel inzichten opgeleverd over mijzelf en mijn gedrag. Ik weet nu beter wat ik nodig heb, waar ik energie van krijg en wat nu echt belangrijk is voor mij. Mindfulness helpt mij daarbij, het zorgt ervoor dat ik even stil kan staan bij mijn gevoel en op basis daarvan kan ik kiezen voor meer werk- en levensgeluk. Heb jij ook wat hulp en advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak. Ik zie je graag! Hartelijke groet, Dominique

06 18 42 04 28
info@buro-uitzicht.nl
Algemene voorwaarden

KvK nr.  : 66613892

BTW-id: NL002064775B67