Ik wil wel, maar ik kan niet meer...

Herken jij dit? Heb je het gevoel dat je het (nu) niet meer aan kunt? Gebeuren er (te)veel dingen in je leven die een grote impact op jou hebben, zonder dat er tijd is om te herstellen? Als we langdurig energie kwijt raken en onze 'batterij' niet meer (voldoende) opladen raken we uitgeput of zelfs opgebrand.

Burn-out, wat is dat?

De definitie van een burn-out volgens het International Commission on Occupational Health: 'Burn-out is een stoornis die wordt gekenmerkt door gevoelens van uitputting van lichaam, geest en ziel. Welke vaak het gevolg zijn van een periode van extreme stress na life events, die kort na elkaar plaats vonden, zonder dat er een fase van herstel heeft kunnen plaatsvinden.'

Holistische aanpak burn-out

De begeleiding stem ik af op de persoon met wie ik werk. Om te herstellen van een burn-out is een holistische aanpak van belang. Dat wil zeggen dat ik naar het geheel kijk, waarbij de volgende aspecten aan bod komen; acceptatie en kennis van burn-out, balans tussen inspanning en ontspanning, stofwisseling, steun uit de omgeving en de eigen rol, bewustwording van lichaamssignalen, contact met je hart en zelfinzicht. Naast onze gesprekken ontvang je van mij verschillende 'tools' die jou helpen in de weg naar herstel.

Het traject

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je een goed gevoel bij mij en mijn aanpak, dan starten we het traject. Wat kun je ongeveer verwachten? Ik bespreek met jou wat een burn-out is, wat zijn de kenmerken en hoe kunnen we zorgen voor herstel. Zodat je meer energie ervaart, rust in je hoofd en lijf, meer bewustwording ontwikkelt en minder stress ervaart.

06 18 42 04 28
info@buro-uitzicht.nl
Algemene voorwaarden

KvK nr.  : 66613892

BTW-id: NL002064775B67