8-weekse MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) training, wat houdt dat in?

Het betreft een aandacht- en vaardighedentraining waarbij je technieken en handvatten krijgt aangereikt die jou leren bewust te worden van je automatisch gedrag, je gedachtepatronen, je valkuilen en je grenzen. Met deze bewustwording kun je vaardig(er) worden in het opvangen of voorkomen van stress(prikkels). Het laat je ook zien dat je anders naar situaties of eigen overtuigingen kunt kijken en hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan. Je leert (beter) om te gaan met lastige ervaringen, met je emoties, je gedachten of gemoedstoestand. De Amerikaan Jon Kabat-Zinn heeft mindfulness met Westerse psychologische inzichten samengebracht in de achtweekse mindfulnesstraining. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze methode helpt bij stress gerelateerde klachten zoals burn-out, somberheid, angsten, piekeren en slaapproblemen. In plaats van vermijden gaat het juist om ervaren en hoe hier mee om te gaan.

Voor wie is het geschikt?

De MBSR training is geschikt wanneer je verlangt naar meer energie, meer bewustwording, (innerlijke) rust en minder stress gerelateerde klachten. Geldt een van de volgende aspecten voor jou, dan ben je welkom voor een intakegesprek. •Je voelt je niet happy (je zit niet lekker in je hoofd of niet lekker in je lijf) •Je weet je grenzen niet goed te erkennen, herkennen en bewaken •Je laat je meeslepen door negatieve gevoelens en/of gedachten •Je hebt (mogelijk) een burn-out (gehad) • Je weet niet waar de uit-knop zit • Je piekert over van alles • Je ervaart veel onrust •Je ervaart veel stress • Je slaapt slecht •Je wilt veranderen, maar weet niet hoe •Je wilt beter voor jezelf zorgen, maar weet niet hoe

Wat kun je verwachten?

We starten met een intakegesprek waarin we nagaan of dit voor jou het juiste moment is om de training te doorlopen. De training bestaat uit 8 sessies van gemiddeld 2,5 uur. En een stiltedag inclusief lunch. Je krijgt een trainingsmap/werkboek die je levenslang kunt raadplegen en aanvullen. Ook krijg je audiofiles met (meditatie) oefeningen. Uiteraard ondersteun ik je in je proces tijdens de training.

Tarieven en aanmelding

Vooraf aan de training houden we altijd een kennismakingsgesprek zodat je weet wat je kunt verwachten en of dit het juiste moment is om te starten met de training. Om je inschrijving en deelname definitief te maken, dient het bedrag 14 dagen vóór aanvang van de training overgemaakt te zijn (of vraag een betalingsregeling aan). De kosten voor de gehele training zijn € 395,00 (dit is inclusief werkboek, audiobestanden en retraitedag). Wil je op de hoogte gehouden worden van de datums, stuur dan vrijblijvend een bericht naar info@buro-uitzicht.nl of meld je hieronder aan en vermeld je naam, telefoonnummer en je vraag. Let op; het kan zijn dat mijn mail in jouw spambox terechtkomt.

06 18 42 04 28
info@buro-uitzicht.nl
Algemene voorwaarden

KvK nr.  : 66613892

BTW-id: NL002064775B67