Mindful in beweging

Mindful in beweging is voor jou als je een mentale en fysieke gezondheid nastreeft en naar minder stress en meer energie verlangt. We gaan aan de slag met de drie B's; Body, Brain, Behaviour voor een fysiek en mentaal welzijn door gezond gedrag. Mindful in beweging gaat niet om presteren, maar om luisteren naar je lichaam, zodat je bewust bent van je eigen grenzen en hierop kan anticiperen.

Preventie en herstel

Ervaar jij spanningsklachten, stress, heb je een laag energieniveau, ben je herstellende van een blessure of ziekteperiode en wil je weer in beweging komen of wil je gewoon plezier hebben in de buitenlucht ? Meld je dan aan voor de cursus Mindful in beweging.

Cursus Mindful in beweging

Gedurende 6 weken gaan we genieten in de buitenlucht. Wandelen, yoga, ademhalingstechniek, bewustwordingsoefeningen en mindfulness komen allemaal aan bod. Ook heeft elke week een ander thema, zoals loslaten en focus. We eindigen de cursus met een Mindful Walk en een goodie bag. Kortom allemaal cadeautjes helemaal voor jou.

Tarieven en aanmelding

De kosten van de 6-weekse cursus zijn €90,00 p.p. Aanmelden kan via het contactformulier. Voor bedrijven kunnen wij een aanbod op maat maken, wat past in het vitaliteitsplan van uw onderneming. Een kleine stap voor een groot succes. Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@buro-uitzicht.nl

06 18 42 04 28
info@buro-uitzicht.nl
Algemene voorwaarden

KvK nr.  : 66613892

BTW-id: NL002064775B67