Je gedroomde loopbaan

Soms loopt het op je werk niet helemaal zoals je dat graag zou willen. Vraag jij je af wat je anders zou kunnen doen om toch met plezier naar je werk te gaan? Of wil jij een volgende stap maken in je loopbaan? Het kan ook zijn dat je niet meer weet wat je nu wilt, wat bij je past en wat de mogelijkheden zijn. Met al deze vragen help ik je graag, zodat je weer vol positieve energie vooruit kunt en richting kan geven aan je gedroomde loopbaan.

Het loopbaantraject

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om helder te maken wat jouw hulpvraag is. Vervolgens bepalen we jouw begeleidingsdoel en stellen een plan van aanpak op.

Wat levert het traject op?

Het traject zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in wat jouw kwaliteiten, capaciteiten, mogelijkheden en eventueel belemmerende overtuigingen zijn. Dit zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen komt te staan en bewuste keuzes kunt maken voor je toekomst gericht op een loopbaan die bij je past.

Individueel of met een groep

Het is mogelijk om een individueel traject of een groepstraject te volgen. De individuele trajecten bestaan uit 6 bijeenkomsten. De groepstrajecten bestaan uit 3 individuele gesprekken en 3 groepsbijeenkomsten. Tijdens het traject zullen verschillende testen, oefeningen en opdrachten ingezet worden die gericht zijn op jouw persoonlijke hulpvraag en begeleidingsdoel.

Individueel traject

Dit traject is met name geschikt als je een traject op maat wenst.

Prijzen op aanvraag

Groepstraject

Dit traject is met name geschikt als je ook geïnspireerd wilt worden door anderen en eventueel jouw netwerk wilt vergroten.

Prijzen op aanvraag

06 18 42 04 28
info@buro-uitzicht.nl
Algemene voorwaarden

KvK nr.  : 66613892

BTW-id: NL002064775B67